Швейцарският адвокат Стоян Баумайер с практика в Обединените арабски емирства

...
Швейцарският адвокат Стоян Баумайер с практика в Обединените арабски емирства
Коментари Харесай

Божков се връща, за да изчисти имиджа си, твърди адвокатът му

Швейцарският юрист Стоян Баумайер с процедура в Обединените арабски емирства ще пази предприемача с 19 обвинявания Васил Божков. Баумайер застана пред публицисти на летището в София преди минути. Той посочи, че клиентът му към този момент е арестуван за 24 часа и всеки миг ще бъде откаран в Министерство на вътрешните работи болница, с цел да бъде прегледан. 

Баумайер отхвърли да разяснява повода за ареста на Божков, само че по думите му предприемачът се върнал, с цел да " почисти името си ". Юристът безапелационна отхвърли да разяснява хипотезите, свързващи гибелта на Алексей Петров с прибирането на Васил Божков в България.

" Алексей Петров и Васил Божков нямат нищо общо. Техните пътища в никакъв случай не са се пресичали ", съобщи още бранителят и добави: " Не вкарвайте клиента ми във филми, за които той даже не знае, че е имало кастинг. "

Адвокатът посъветва да бъдат следени обществените мрежи на предприемача през идващите дни, където щяло да има повече информация. „ Знам защо е задържан, само че ще го разясняваме след понеделник. Съветвам ви да следите обществените профили – там ще има спомагателна информация “, изясни той.

По думите му Божков се прибирал непринудено, щял да го направи по-рано, само че нямал право. Едва преди няколко дни властите в Дубай му разрешили да излезе от емирството. Досега му забранявали от " основание за неговата сигурност ".

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР