Швейцарските национали не се задоволяват с класирането на четвъртфиналите на

...
Швейцарските национали не се задоволяват с класирането на четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Швейцария има рецепта за успех над Испания

Швейцарските национали не се задоволяват с класирането на четвъртфиналите на Европейското състезание и имат вяра, че имат сили да отстранят Испания, съобщи селекционерът Владимир Петкович преди мача в Санкт Петербург в петък.

Той изясни, че откакто отстрани Франция, неговият тим не се опасява от никого.

"До четвъртфиналите се справихме доста добре, само че желаеме повече. Това не ни задоволява. Пак играем против един от любимците в шампионата, само че откакто елиминирахме Франция, ние не се усещаме притиснати до стената. Искаме да създадем още една крачка и ще бъдем подготвени за предизвикването ", сподели Петкович.

Швейцарците ще бъдат без санкции халф Гранит Джака, който получи втория си картон на шампионата против Франция. Петкович е уверен, че може да размени звездата си по съответен метод.

"Отсъствието на Гранит е неприятно, само че имам концепция по какъв начин да се оправя. Ясно е, че какъвто и състав да избера, всеки ще би трябвало да даде по още 10 % от себе си, тъй като Испания е страховит тим. Те вкараха 10 гола единствено за последните си два мача ", продължи селекционерът.

"Трябва да играем с един ход пред тях и да тичаме повече от тях, тъй като Испания е тим, който господства с владеене на топката ".

Испания разгроми с 5:0 Словакия в последния си мач от груповата фаза, след което надделя с 5:3 Хърватия след продължение на осминафиналите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР