Шведско приложение за мобилни телефони има амбицията да направи четенето

...
Шведско приложение за мобилни телефони има амбицията да направи четенето
Коментари Харесай

Мобилно приложение връща младите към четенето

Шведско приложение за мобилни телефони има упоритостта да направи четенето на вести забавно за младежите. Апликацията "SQUID " е първото персонализирано приложение за вести, налично в цяла Европа и от този месец започва в България. Потребителите ще могат сами да избират тематиките, които ги вълнуват, да следват най-новите трендове и креативен да си взаимодействат с най-вълнуващите публикации, обясниха от компанията.

"Искаме да помогнем на по-младите генерации да преоткрият четенето на вести като занимателна, скъпа и ангажираща ежедневна активност ", споделя Йохан Отелиус, изпълнителен шеф и създател на приложението.

Идеята на "SQUID " е да направи новините елементарно налични и използваеми. Приложението предлага необятна гама от тематики, от които потребителите могат да избират, с цел да основават свои персонализирани вести, в които текста се визуалуализира с помощта на изображения и фотоси. Алгоритмите събират, сортират и дават приоритет на вести от най-вълнуващите източници в интернет, като разрешава на потребителите да бъдат в крайник с най-важните и забавни събития. В същото време SQUID ръководи трафика от целевата група на младото потомство /millennials/ и ги води към източниците на вести. Приложението е гратис и не изисква регистрация.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР