Шведският принц Карл Филип продължава да е едно от най-вълнуващите

...
Шведският принц Карл Филип продължава да е едно от най-вълнуващите
Коментари Харесай

Тъмната страна на принц Карл Филип

Шведският принц Карл Филип продължава да е едно от най-вълнуващите лица на монахрическия небосвод в Европа. И въпреки от дълго време да не е ерген, към момента се счита за един от най-привлекателните мъже в Швеция. Който обаче крие тъмната си страна...

on Aug 30, 2020 at 7:47am PDT

41-годишният принц взе участие в откриването на пистата и мотопарк GTR в град Ескилстуна, наоколо до Стокхолм. Той се включи и в картинг надпреварата, което носи неговото име - Prince Carl Philip Racing Trophy.

И до момента в който по време на конкуренцията и награждаването принцът да изглеждаше в съвършена форма, съгласно източници на светския уебсайт Just Jared, Карл Филип е претърпял случай по време на тренировките предния ден.

on Aug 30, 2020 at 3:48am PDT

Не е ясно дали дали някой е бил ранен и каква е била повода за случилото се, само че от фотосите от награждаването виждаме, че всички наподобяват живи и здрави.

on Jul 20, 2020 at 9:12am PDT

Междувременно брачната половинка на Карл Филип принцеса София работи като санитар в болница в Стокхолм. Принцът е втори по ред за шведския трон след сестра си - 43-годишната принцеса Виктория.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР