Шведският нападател на Милан Златан Ибрахимович се самопровъзгласи за най-добрият

...
Шведският нападател на Милан Златан Ибрахимович се самопровъзгласи за най-добрият
Коментари Харесай

Ибрахимович бил най-добрият играч в историята на МЛС

Шведският нападател на Милан Златан Ибрахимович се самопровъзгласи за най-хубавият състезател в американската МЛС. Той игра за тима на ЛА Галакси в интервала 2018-2019 година, като записа 58 мача, в които означи 53 гола и даде 15 асистенции.
 Златан Ибрахимович разказа Тайсън Фюри с една дума Златан Ибрахимович разказа Тайсън Фюри с една дума
“Благодарен съм на МЛС, тъй като ми даде опция още веднъж да се усещам жив. Аз бях прекомерно добър за тази лига. Смятам, че го демонстрирах. Определено съм най-хубавият футболист, който в миналото е играл в нея. И това е истината, а не идва от моето его или опит да се посочи. Прекарах си сносно.
 Жиру: Ибра е необикновен, не знам дали и аз ще мога да въвеждам голове на 40 Жиру: Ибра е необикновен, не знам дали и аз ще мога да въвеждам голове на 40
Хареса ми по какъв начин се работи в Америка, изключително в региона на маркетинга. Успях да си върна силите след контузията и бях в най-хубавата форма на живота си. Казваха ми, че стадионите в МЛС са полупразни, само че аз такива не видях. Всички бяха претъпкани. Доволен съм, че играх в МЛС ”, споделя 40-годишният швед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР