Шведските експерти съставиха списък с имената на страни, които просто

...
Шведските експерти съставиха списък с имената на страни, които просто
Коментари Харесай

По-добре не стъпвайте там! Съставиха списък на страните, които не могат да бъдат завоювани

Шведските специалисти сформираха лист с имената на страни, които просто не подлежат на завладяване. В тях попадат Русия, Швейцария и Нова Зеландия, написа Svenska Dagbladet.

Според създателите на листата, този, който реши да превземе Русия, би трябвало добре да се приготви за бойни дейности в изискванията на непреходими блата, ледена тундра, бурни реки, безкрайни полета и дълбоки гори.

Швейцария е недостъпна поради неповторимото разположение на страната, която се намира в обкръжението на Алпийските планини. Именно с помощта на това Швейцария съумява в продължение на няколко епохи да заобикаля нападенията. Освен това швейцарската войска наброява 150 хиляди военнослужещи.

Изданието отбелязва, че конфликът с Нова Зеландия може да се трансформира в логистичен призрачен сън. Това е по този начин, тъй като страната е ситуирана на остров и до най-близкия континент - Австралия има повече от 1600 километра.

Макар и да наподобява доверчив предвид на актуалните средства за водене на война, анализът въпреки всичко има някаква логичност. А най-добре - да не се води война с никого.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР