Шведът, който преби гаджето – българската певица Сани Алекса, е

...
Шведът, който преби гаджето – българската певица Сани Алекса, е
Коментари Харесай

Биячът на Сани Алекса искал пак да се съберат! Душил я на Малдивите и в мазето, певицата звънна на бившата му

Шведът, който преби гаджето – българската певица Сани Алекса, е желал отново да се съберат, откакто я посини до неразбираемост, научи HotArena.

Това разкри пред Нова ТВ самата тя. След като го напусна, Сами Кей продължавал да я изтезава със известия, разкривайки какъв брой доста му липсва и по какъв начин желал да я прегърне още един път.

Сани Алекса призна, че шведът се е опитвал да я удуши още два пъти. Последният бил по време на почивката им на Малдивите, а преди този момент било отново толкоз грубо, че се наложило още веднъж да влезе в болница. На въпроса за какво го е позволила, искрено дава отговор: „ Нямам отговор. Сляпата обич... Аз доста прощавам на хората. Най-болезненото е, когато някой, на който си дал душата и тялото си, го направи. Срам ме е. Беше неточност “, споделя певицата и добавя, че в предишното е било по-лесно да даде втори късмет, в сравнение с да признае какво се е случило. Тя разкрива, че откакто е дала публичност на казуса, е потърсила някогашната другарка на гаджето си.

„ Тя сподели: Той е пияч и когато стартира да пие и да ме наскърбява, аз отивах в другата стая, не желая да чувам “. Аз обаче не ходех в другата стая “, откровеничи 36-годипната пловдивчанка.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР