Шумомери във всички пунктове за технически прегледи и по-сериозни изисквания

...
Шумомери във всички пунктове за технически прегледи и по-сериозни изисквания
Коментари Харесай

Шумомери и стикери с чипове в пунктовете за технически прегледи

Шумомери във всички пунктове за механически прегледи и по-сериозни условия за чиновниците в тях – това са ограниченията, с които транспортното министерство ще стяга контрола върху прегледите и условията за положението на колите, разкрива Нова телевизия.

Част от готвените промени към този момент са залегнали в нова проектонаредба. Други към момента се приготвят. Сред тях са и концепциите измервателните уреди да бъдат свързани със системата ДАИ; във всеки стикер за обзор да бъдат вградени специфични чипове с данните на автомобила и тези от техническия обзор.

В момента в пунктовете за механически прегледи нямат уреди, които да мерят какъв брой е шумно транспортното средство. До пет години обаче те ще бъдат наложителни.

Най-вероятно прегледът ще става по-скъп, считат от СБА. Една от аргументите – съгласно готвените промени се завишават и условията за чиновниците в пунктовете и те ще би трябвало да минават образование на всеки две години.

И още - хора, които имат или работят в пунктове за механически прегледи, към този момент няма да могат да ревизират личните си коли на въпросните места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР