Шуменският театър с радост обявява своето лятно турне, което ще

...
Шуменският театър с радост обявява своето лятно турне, което ще
Коментари Харесай

Шуменският театър организира лятно турне, идва и във Варна | Летния театър във Варна на 08.09.2023 г., от 20:30 ч.

Шуменският спектакъл с наслада афишира своето лятно турне, което ще обхване някои от най- влиятелните летни театри в страната. Под звездното небе и с невероятни осъществявания, театърът ще показа няколко вълнуващи постановки, които няма да оставят феновете равнодушни.

Летен спектакъл във Варна на 08.09.2023 година, от 20:30 ч.

Лятното турне на ДКТ " В. Друмев " гр. Шумен стартира на 31.07.2023 година в летния спектакъл във Велико Търново с зрелище " Мухите " по Жан-Пол Сартър, където ще взе участие известният артист Стоян Радев и актьорите от трупата на шуменския спектакъл. Режисьор на представлението е Дамян Тенев, а сценограф - Величка Джамбазова.

На 30.08.2023 година, от 20:30 ч. театърът ще гостува в Античния спектакъл в Пловдив, представяйки още веднъж " Мухите ", а идната спирка на представлението е в Летния спектакъл във Варна на 08.09.2023 година, от 20:30 ч.

Финалът на турнето ще завърши в Летния спектакъл в Бургас на 19.09.2023 година с представлението " Шошана " със специфичното присъединяване на Кръстю Лафазанов.

Лятното турне на ДКТ " В. Друмев " е идеална опция за феновете в другите градове да се насладят на качествено театрално преживяване и да се срещнат с изключителни артисти. Театърът е известна със своя професионализъм и богат репертоар, включващ разнообразни жанрове и стилове. Очакваме Ви с неспокойствие.

За повече информация по отношение на билетите за представленията в границите на лятното турне, апелирам, посетете формалния ни уеб страница https://www.dktshumen.com/
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР