Шумен. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на

...
Шумен. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на
Коментари Харесай

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов откри ремонтираната сграда на читалището в село Цани Гинчево

Шумен. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети село Цани Гинчево, община Никола Козлево. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Цветанов бе придружаван от регионалния координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов, народните представители от ГЕРБ доктор Румен Генов и Димитър Александров и кмета на Община Никола Козлево Ешреф Реджеб. Те бяха посрещнати по остарял български бит с топла питка и шарена сол. На публична гала Цветан Цветанов откри ремонтираната постройка на читалище „ Просвета 1963 година “ и показа претендента на ГЕРБ за кмет на с. Цани Гинчево. " Когато преди две години застанахме пред вас дружно с Ешреф Реджеб и Любо Христов ви обещахме бистрота и сполучливи политики, които да способстват за развиването на община Никола Козлево. Днес това към този момент е реалност. Имам опцията да открия ремонтираната постройка на читалището, която повече от 50 години откакто е издигната не е ремонтирана ", сподели Цветанов.
Той заяви и още една добра вест за района. " След дейната работа на кмета на общината и положителното взаимоотношение с държавното управление, следва построяването на републиканскя път Никола Козлево – Нови пазар. Това са забележимите резултати, само че с цел да продължи възходящото развиване на Цани Гинчево, на 8 октомври следва да бъде изработен значим избор. Аз считам, че нашият претендент Павел Динков е един безрезервен, добър и почтен човек, който цялостен живот се е трудил, с цел да изкарва прехраната си и е кадърен да надгради и развие към този момент започнатото. Призовавам ви да го подкрепим, с цел да продължим дружно развиването на селото “, съобщи още Цветан Цветнов пред жителите на Цани Гинчево.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР