Шумен имаше шанса с кмета му, с нашата организация –

...
Шумен имаше шанса с кмета му, с нашата организация –
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Шумен: Не ме е страх от Кирил и Асен

Шумен имаше шанса с кмета му, с нашата организация – всичко, което изискат, да им бъде направено. Започвам с пречиствателната станция за питейни води. Включително и за Хитрино страната даде 10 милиона. Тогава мюфтията ме назова собствен брат. И владиката оказа помощ. И когато имаше риск от гърмеж, отидох с шефа на пожарната на място. Това е разликата! Училища, старешки домове, улици - 25 огромни вложители. Като сложим и съседите ви от Търговище и „ Шише прозорец “ желая да ги попитам - при тази цена на електрическата енергия, рискът е най-малко 27 хиляди души да останат без работа. Това съобщи във включване по Facebook водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в спортна зала „ Арена “, построена със средства на кабинета „ Борисов “.

" Мислех да ви приказвам за цени на бензин, за газ, за храни. Вие виждате всеки ден. Ако ме питате дало ме е боязън от Кирил и Асен – не ме е боязън. Истински ме е боязън по какъв начин наивно сътрудниците от Европа и прилежащите страни се отнасят към АЕЦ „ Запорожие “. Трябва да вдигнем звук. Да отидат в Брюксел, МААЕ и Вашингтон, тъй като тази централа би трябвало да е под огромна защита. При една възможна повреда в АЕЦ „ Запорожие “ „ всичко завършва “. Който може да избяга в Канада, може, които останем тука, отново ще бъдем първи в Европа по онкозаболявания. Ние сме в цялостен риск! Това би трябвало да се спре! Те си играят с нашия живот и здраве и като на съветска рулетка падат снаряди и ракети към нуклеарна бомба. Каква по-голяма заплаха има за Европа и за нас?! ", предизвести Борисов.

" Умолявам и президента Радев, и кабинета, да положат всички старания за нашата сигурност. Ние произвеждаме ток, само че в случай че гръмне реакторът в " Запорожие ", нищо няма да произвеждаме. Не може Путин да си играе с живота и здравето на територията на Украйна и да ни заплашва и нас! Ами Корнелия Нинова, която декларира, че би трябвало да се отдръпнем от поддръжката за Украйна и от „ продължаващото подклаждане на спора с нови сили и въоръжение “?! Г-жа Нинова доскоро сподели, че Българска социалистическа партия няма да допусне боен спор. Нейната партия част от Европа ли е? Нейната позиция е изрично да се отдръпнем от Украйна. 5 милиарда лева изнесоха от вашия джоб. Обявените съдружни сътрудници Българска социалистическа партия и Демократична България имат нови взаимоотношения. Едновременно с това, което споделя Нинова, Христо Иванов упорства президентът Радев да събере управленията на политическите сили от 47-то Народно заседание...Консултативните срещи при президента и назначените от него министри нямат необятна легитимност. Само че в този момент „ Да, България “ желаят Радев да обере пешкира. Христо, кой назначаваше в ДАНС, НСО, Министерство на вътрешните работи? Шефът на Военното разузнаване - назначен от Петков, Нинова, Слави и компания. Шефът и основен секретар на Вътрешна сигурност, назначен от, Христо Иванов и съдружните сътрудници. Ако на тези места бяха нашите назначения, които Политическа партия изчегъртаха, те щяха да имат позицията на, каквото и да им коства това ", сподели още водачът на.

" Ние и нашите кметове през вчерашния ден загасихме осветлението на паметниците на Съветската войска Така че Христо, институциите, които дават отговор в този момент са ваши! Не прехвърляй отговорност. Взеха парите за Хемус, в този момент щяхме да сме стигнали Търново, щяхме да вършим възела сред Търново и Полски Тръмбеж. Похарчиха 1,200 милиарда лева „ Промяната “, които се опитваха да ме унижат с повтарянето „ Борисов хвърляше пари през джипката “, само че тогава всички кметове и общини, без значение от партията, получиха средства от държавното управление на. А тяхдве години тях ги няма. Нито един инфраструктурен план. Ние сме строили по легален метод. Само Рашков говореше за чували с пари, две години чакаме да ни ги покажат. И да покаже тези, на които " съм изял костите ", но те се оказаха живи и здрави. А за " подслушването "... сякаш хиляди, а няма нито един ден. Пак нищо не се потвърди. Всичко беше против нас. Но какво и Гари Каспаров сподели: „ е единствената партия, която има вярна позиция - и за мира, и за войната “ 2 октовмри е дотолкоз значим, доколото ще забележим накъде ще е се „ лашка “ страна. Не сме перфекни, само че измъкахнме страната от няколко рецесии. Днес ги беше боязън, само че оповестиха бедствено положенеи поради мигрантите. Но помите, когато се оправи, тъй като с единия крайник бях в Брюксел, а с другия в Истанбл, с цел да може България да е с улева мигранция. Но при нас като пристигна владиката споделя: " Да внимаваме ". Затова би трябвало да бъдем деликатни, тъй като човек може да сгреши, без да желае. Човешко е да се сгреши. Но като си сбъркал, би трябвало да излезеш, да се извиниш, да се поправиш. Но такова знамение като тези... Но създадат ли държавно управление, те ще изкарат няколко месеца. Те са ни вкарали в дълг, в дълг, който пораства всеки ден. И тези пари би трябвало да ги върнем ние. Откъде ще ги изкараме - страната с най-ниския налог? Но оттука насетне, в случай че има политици и политическа воля - и тука Радев днеска вярно сподели - оставете персоналните нападки. Но същото важи и за тях. Останат ли тези след 2-ри на власт, борчовете отиват на 50 милиарда ", предвижда Борисов.

" Много неща са поправими, тъй като имаме златна татковина. Произвеждаме всичко - и жито, и месо, и мляко, и сирене, и кашкавал, и олио. Пълни са полята със слънчоглед. Въглища в Маришкия басейн - колкото искаш. Произвеждаме ток. 45 лв. е токът на " Козлодуй ", който дава сега. Кой ни подвига цените, запитвам? Аз имам вяра на мъдростта на българите. Те, когато очевидно сме били в неточност, ни сложиха в съпротива. Но в този момент е друго. Желая ви да сте живи и здрави! Много пъти съм вадил страната от рецесията, в това число и от коронавирус рецесията. Ще се оправим и този път! ", увери той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР