Щутгарт продължава да прави чудеса от началото на сезона в

...
Щутгарт продължава да прави чудеса от началото на сезона в
Коментари Харесай

Щутгарт се справи с лекота срещу Вердер, Гираси вкара нов гол

Щутгарт продължава да прави чудеса от началото на сезона в Германия и реализира трета поредна победа, надделявайки с 2:0 вкъщи против Вердер Бремен в мач от 13-ия кръг на Бундеслигата. С тази победа „ швабите “ събраха 30 точки на третото място във краткотрайното класиране, до момента в който бременските „ музиканти “ са 13-и в таблицата с 11 точки в актива си.

На „ MHPArena “ домакините имаха страховит късмет в 17-ата минута, само че Михаел Цетерер избави удар на Валдемар Антон от отдалеченост. Топката обаче стигна до Дениз Ундав, който не се поколеба и от близко прати топката в мрежата.

Четири минути по-късно гол на Серу Гираси не бе зачетен поради засада.

В 40-ата минута голаджията на Щутгарт получи топката от Силас Мвумпа, само че ударът му мина около вратата.

Вратарят на гостите Цетенер направи ужасно избавяне при удар на Ундав.

След почивката Щутгарт остана по-активен, като с неакуратен удар в 52-ата минута се регистрира Гираси.

Двадесет минути по-късно домакините получиха дузпа, откакто Никлас Щарк фаулира Гираси в наказателното поле. Зад топката застана нападателят, който в 75-ата минута не сгреши и наниза своя гол №17 от началото на сезона в немското състезание.

След това попадение гостите от Бремен пробваха непостоянен напън по посока вратата на Александър Нюбел, който обаче бе на равнище и в 88-ата минута избави на два пъти удари на Йенс Стаге, с цел да подсигурява триумфа на Щутгарт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР