Щутгарт безспорно е една от най-приятните изненади от началото на

...
Щутгарт безспорно е една от най-приятните изненади от началото на
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман обмисля да прати повиквателна на нападател на Щутгарт

Щутгарт несъмнено е една от най-приятните изненади от началото на сезона в Бундеслигата, като след откриващите 13 кръга тимът, който единствено преди няколко месеца игра плейоф за оставане в елита, заема 3-ото място във краткотрайното нареждане с актив от 30 точки след 10 триумфа и 3 провали.

Водещият изпълнител на отбора е гвинейският нападател Серху Гираси, който през акцията има 18 гола в 13 мача и към този момент даже се заприказва за интерес към него от страна на Милан.

Освен Гирасу обаче " швабите " разполагат в офанзива и с Дениз Ундав, който също има нелоши индикатори - 9 попадения в 12 срещи.

Добрите изяви на Ундав, който играе в Щутгарт чартърен от Брайтън, са привлекли вниманието и на селекционера на немския народен тим Юлиан Нагелсман, като футболистът даже разкри, че е имал диалог със експерта.

" Искам да се възползвам от шанса да играя за немския отбор. Разбира се, първо би трябвало да ми гласоподават доверие. Не можех да допускам. Разговорът с Нагелсман беше повече градивен и да забележим какво тъкмо ще се случи ", съобщи Ундав, представен от ДПА.

Дениз Ундав е роден в немския град Ахим, като фамилията му е с кюрдски корени. До този миг в кариерата си 27-годишният нападател в никакъв случай не е играл на равнище национални тимове даже и в младежка възраст.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР