Щурата врачанка - Цвети, беше най-младият участник в петия сезон

...
Щурата врачанка - Цвети, беше най-младият участник в петия сезон
Коментари Харесай

Цветомира от „Хелс Китчън“ остана без кавалер за бала

Щурата врачанка - Цвети, беше най-младият участник в петия сезон на " Хелс Китчън ". 18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град и готвенето доста ѝ се отдава.

Нейните стремежи за бъдеще са да си има личен ресторант и да бъде милионер. Или пък да се омъжи за доста състоятелен брачен партньор. Тя стана симпатична на феновете на шоуто, тъй като се държеше доброволно и свободно.
                             

Отборът на младите гостува в дома на Цвети във Враца, където бяха посрещнати от майката и бащата на ученичката – Мариан и Донка.

Донка сподели, че е страховит кулинар и се показа с обичаните ястия на щерка си – домашна питка и сарми с пържоли, а за десерт и бисквитена торта. Родителите на Цвети се пошегуваха, че най-важното нещо на трапезата е „ огнената вода “ – домашната ракия, която двамата подготвят, съобщи " Марица ". 

„ Дано съотборниците на Цветка да пият “, помайтапи се татко ѝ.

Майката на Цвети показа, че любовта към готвенето идва от нея. А първата ѝ сготвена чорба била, когато Цвети е била едвам в 4-ти клас. Донка добави, че бабата на абитуриентката също е доста добър готвач и очевидно пристрастеността към добре приготвената храна се предава по завещание.

Всъщност майката на Цвети я предиздвикала да взе участие в надпреварата. По малкия екран вървяла реклама за предаването и тя ѝ споделила да се запише, само че Цвети отвърнала, че там вървят професионални готвачи от чужбина. Майка ѝ обаче я убедила, че търсят и „ занимание готвачи “. Съгласила се, само че била сигурна, че никой няма да я извика. Когато ѝ се обадили за първото прослушване, Цвети била в учебно заведение. Имала съмнения дали да отиде, само че в последна сметка го направила. На вторите проби готвили пъдпъдък. Тя се тормозила доста, тъй като нямала опит с такава птица до тогава. Решила да я комбинира с репички и мус от авокадо – все неща, които правила в учебно заведение.
                             

Цвети, която напусна надпреварата, показа, че съперниците ѝ са станали като семейство и доста плакала за това, че се разделя с тях. След като се прибрала, посочила първо на фамилията си какво е научила.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР