Щом хората са уплашени от Истанбулската конвенция – махаме я

...
Щом хората са уплашени от Истанбулската конвенция – махаме я
Коментари Харесай

Борисов: Махаме Истанбулската конвенция и връщаме дебата отначало

Щом хората са уплашени от Истанбулската спогодба – махаме я и връщаме дебата изначало. Като водач на ГЕРБ ще разпоредя на депутатите: няма да се занимавате с конвенцията, до момента в който не седнем отначало и не кажем кое е положително като текст, съобщи министър председателят Бойко Борисов пред bTV.

Истанбулската конвенция няма да влиза в Народно събрание, в този момент е Конституционния съд. Никога не съм правил напук, може би и по тази причина толкоз пъти хората ме избират. Съобразявал съм се с всеки едни глас и мнение, още повече пък в случай че има и Църква. По-странно ми е по какъв начин сътрудниците от Българска социалистическа партия, президентството заговориха за кукловоди, които желаят да одобряват тази спогодба, призната от 47 страни в Съвета на Европа. Явно слагаме под въпрос дали да членуваме в Европейски Съюз, коментира Борисов.

Патриотите в никакъв случай не са споделили, че ще поддържат такава спогодба. На тях мога да им се дразня единствено, тъй като няколко пъти им споделих: сътрудници, ние няма да приемем Истанбулската спогодба в Народното събрание с разнообразни от нашите гласове, съобщи министър председателят.

Казал съм го на патриотите, споделям го и като ръководител на ГЕРБ: ние Истанбулската спогодба ще я одобряваме, единствено в случай че имаме безспорен консенсус в българското общество, безапелационен е Борисов.

Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР