Щом е казал президентът, ще има осветляване на предишното правителство,

...
Щом е казал президентът, ще има осветляване на предишното правителство,
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Ще има осветляване на предишното правителство

Щом е споделил президентът, ще има осветляване на предходното държавно управление, дотолкоз, доколкото времето ни разреши. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков на излизане от постройката на Министерския съвет, след формалното приемане на поста от досегашния министър Христо Терзийски.

„ С господин Терзийски обсъдихме няколко неща, имахме това време, в този момент ще продължим диалога, с цел да се придобие оптимално информация за това какво е положението в Министерството на вътрешните работи в общ проект, защото не можем да обсъждаме елементи. Впоследствие, когато стартираме същинската работа, добием нужната информация, ще имате удоволствието да получите нужната информация. Може би, няколко дни ще бъдат нужни, с цел да може да се навлезе същински в проблематиката на това огромно и комплицирано ведомство “, сподели той преди влизането в постройката на Министерство на вътрешните работи.

Рашков посочи, че ще се подходи с нужната отговорност, основно по отношение на подготовката на изборите. „ Ще вземем всички ограничения, които законът планува за функционалностите, активността, пълномощията на органите на Министерството на вътрешните работи, тъй че подсигуряваме на българските жители почтени, транспарантни и избори, които няма да имат съображение да оспорват “.

Служебният министър на Министерство на вътрешните работи уточни, че ще работи интензивно за секване на купения избор, тъй като той изкривява политическата картина в страната.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Това е една предпочитана задача, която е известна, не е загадка, тъй като и президентът обърна внимание на нея през днешния ден. Иначе, другите задания, които в общ проект наблягам, това са рутинните – в къс период би трябвало да обезпечим това, което Министерството дължи на обществото – успокоение, интензивно противопоставяне и предварителна защита на престъпността, също по този начин обърнах внимание на тези към този момент летни месеци, които предстоят, са причина за усилване на миграционния напън и Министерството на вътрешните работи в този смисъл има извънредно значими задания, които ще създадем всичко допустимо, с цел да осъществим “, приключи служебният министър на Министерство на вътрешните работи.

Терзийски съобщи, че се отдръпва прочувствено от поста след 25 години работа във ведомството. „ 25 години съм работил в Министерството и в действителност си потеглям прочувствено, тъй като това е една от най-важните елементи в моя живот. Сърцето ми остава с Министерство на вътрешните работи. Всичко, което е належащо от моя страна, ще бъде направено и поисквам триумф на господин Рашков “, уточни той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР