Щом чуем, че коктейл струва цели 5000 долара, едва ли

...
Щом чуем, че коктейл струва цели 5000 долара, едва ли
Коментари Харесай

Star Wars коктейлът, който се предлага за 5000 долара

Щом чуем, че коктейл коства цели 5000 $, надали бихме се решили да го пробваме. Ако обаче барманът ни каже, че рецептата за него е в действителност специфична и идва от една далечна, далечна извънгалактическа галактика, бихме ли размислили?
 Юън Макгрегър и завръщането му като Оби-Уан Кеноби от “Междузвездни войни” в нов сериал на Disney+
Как наподобява в този момент Юън Макгрегър като Оби-Уан

Строг и секси

Докато още се двоумим, въпреки всичко да уточним, че става дума за коктейл, въодушевен от филмите в поредицата Междузвездни войни. Той е основан по концепция на Disney и се предлага против " скромната " сума от 5000 $ на борда на круизния им транспортен съд Disney Wish Cruise Line.

На компанията ѝ е хрумнала концепцията да посвети тематично вечерно прекарване от вселената на Джордж Лукас - първото въобще правено до момента на кораба. Но от Disney вземат решение да запазят в загадка съставките на специфичния коктейл, който е част от вечерята.

Презентацията му обаче безспорно е впечатляваща. Напитката се сервира в обособен резервоар, който щом се отвори, изпуска пушек и ефектни светлинни и даже и звукови резултати.

The most expensive drink in the galaxy. The Star Wars Hyperspace Lounge on the Disney Wish has a $5,000 Kaiburr Crystal drink.
— Ashley Carter (@AshleyLCarter1)
Коктейлът е наименуван Kaiburr Crystal. Той е най-скъпият в цялото меню, което е богато и на други алкохолни разновидности, и то надалеч по-бюджетни.

Организираните вечери са непокътнати единствено за възрастните, само че това не значи, че деца не могат да се качат на борда на Disney Wish Cruise Line. Дори в противен случай. Те са повече от добре пристигнали - въпреки всичко, прекарването е замислено да бъде занимателно и за тях.
 Ендюрънс, откритието на кораба на Ърнест Шакълтън и какво го заплашва в морето Уедъл
Заплахите, които дебнат кораба Ендюрънс

Корабът на Шакълтън беше открит преди два месеца

Всички приключенци към този момент могат да му насладят - за първи път круизният транспортен съд на Disney отплава на 14 юли, написа Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР