Що се отнася до принципите на древните култури, които изучават

...
Що се отнася до принципите на древните култури, които изучават
Коментари Харесай

В живота ви очакват много пари и много пътувания: Бенките на тези 12 места носят небивал късмет

Що се отнася до правилата на античните култури, които учат разнообразни сегменти от живота и затова бенките по тялото, мъчно е да се подмине индуизма. А точно индусите имат вяра, че бенка на несъмнено място по тялото показва някакво положение или още по-добре благоденствие в бъдеще. Размерът, формата и цветът на бенката също оказват въздействие върху античното разчистване и неговото значение, а ведическото значение също е забавно.

Според Ведите има 12 места, където е добре да имате бенка, тъй като тя съставлява благосъстояние, доста пари и опция за чести задгранични пътувания.

 бенка на дясната буза

1. БЕНКА НА ДЯСНАТА БУЗА: Човек, който има бенка на бузата си, ще придобие огромно благосъстояние доста скоро след личната си женитба.

2. БЕНКА НАД УСТНИТЕ: бенката, която направи Синди Крауфорд известна, е тъкмо тази бенка, която характеризира упоритите и работливи хора, които реализират задачите си доста по-лесно, за разлика от другите хора, и по този начин забогатяват доста по-бързо от останалите.

3. БЕНКА НА НОСА: Ако бенката е на носа или тъкмо до него, има огромна възможност притежателят да е доста богат човек. Хората с бенка на носа ще имат триумф в живота и работата, здраве и дългоденствие.

 бенка на стъпалото

4. БЕНКА НА ПЕТАТА: бенките на това място не са постоянно срещани, само че хората, които ги имат, са склонни към чести пътувания. По-често покрай родния ви град, само че пътуванията са пътувания, нали? Разбира се, даже пътуванията през океана не са толкоз редки за тези хора…

5. БЕНКА НА ТАЛИЯТА: Тази доста фина бенка в действителност е непокътната единствено за специфични хора. Въпреки че множеството хора прекарват живота си неудовлетворени и неспокойни, хората, които имат тази бенка, постоянно се стремят към нещо по-голямо, заради което постоянно са доста сполучливи и реализират доста.

6. БЕНКА МЕЖДУ ОЧИТЕ: Така нареченото „ трето око “ бележи благосъстояние и задоволство от живота през множеството време. И което е най-важното, хората с този тип бенка страдат в живота.

 бенка сред очите

7. БЕНКА НА ДЯСНАТА ДЛАН: в случай че сте от тези, които имат бенка на дясната ръка, т.е. длан, ще изпитате благосъстояние в живота. Важно е обаче къде тъкмо се намира бенката, т.е. в случай че е ситуирана в горната половина на дланта – елементарно ще получите благосъстояние, само че в случай че е ситуирана в долната част на дланта, тогава ще се борите малко, само че отново ще има триумф.

8. БЕНКА НА БРАДИЧКАТА: макар обстоятелството, че хората, които имат бенка на брадичката, не са склонни да поддържат връзка и не са доста обществени, те въпреки всичко са доста щастливи и имат уравновесен живот.

9. БЕНКА НА КОРЕМА: тези хора са същински късметлии, тъй като ще си проправят път през живота по най-лесния метод и ще реализиран значими неща. Освен това са рационални в харченето. Освен във връзка с храната, те са същински хедонисти.

10. БЕНКА НА УХОТО ИЛИ ДЯСНАТА СТРАНА НА ЛИЦЕТО: без значение дали бенката се намира на ухото или по краищата на бузата, притежателите на такива бенки ще имат пълностоен и богат живот. Разбира се, изискването е бенката да е от дясната страна на лицето…

 бенка до ухото

11. БЕНКА ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА ГЪРДИТЕ: хората, които имат бенка на това място, ще имат спокоен живот, изпълнен с доста благословии.

12. БЕНКА НА МАЛКИЯ ПРЪСТ: няма значение дали бенката е на дребния пръст на дясната или лявата ръка, притежателите на такива бенки просто ще се радват на живота и може би ще обиколят целия свят.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР