Що се отнася до президентските избори, тя бе категорична: „Нашата

...
Що се отнася до президентските избори, тя бе категорична: „Нашата
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Протестът на строителите е заложена бомба от Борисов и хората му

Що се отнася до президентските избори, тя бе безапелационна: „ Нашата поддръжка е за Румен Радев. Тя е кардинална поради това, което направи за 4 години и поддържа митинга. Пълен парадокс е това, което е споделил Панов във връзка с президента и е невероятно той и Движение за права и свободи да имат скрити общи връзки “.

От своя страна Ивайло Вълчев съобщи, че Лозан Панов бързо ще откри, че да си образован човек в политиката май не е задоволително.

„ Продължавам да се надявам, че в президентската конкуренция ще се резервира положителният звук и ще надвиват единствено политически причини “, сподели още той.

Според него кандидатурите на Герджиков и Панов са еднообразно загадъчни: „ Те имат задачата да убедят личните си хора, че стават за тази работа “.

По думите му с лишаването или придобиването на привилегии във връзка с имунизирани и неимунизирани се прави разделяне. А в изборите Има Такъв Народ влиза с настройката, че има работа, която би трябвало да бъде довършена.

И Мика Зайкова, и Ивайло Вълчев твърдят, че всички са вероятни съдружни сътрудници на Има Такъв Народ, с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР