Щетите по изпочупените два автобуса и маршрутка в Пловдив възлизат

...
Щетите по изпочупените два автобуса и маршрутка в Пловдив възлизат
Коментари Харесай

Щетите по изпочупените автобуси в Пловдив възлизат на над 7000 лв.

Щетите по изпочупените два рейса и маршрутка в Пловдив възлизат на над 7000 лева Това съобщи ръководителят в „ Автобусни транспорти ” в Пловдив Костадин Тотков.

В сряда мъж изпочупи стъклата на два автобуса и маршрутка. Превозните средства били спрели на автобусна спирка до Пето районно полицейско ръководство. Изненадващо пред първия автобус изскочил мъж, който изкъртил една от чистачките и с нея почнал да нанася удари по предното стъкло. После се насочил към втория спрял автобус. Но този път изкъртил и страничния прозорец,  до който стояла пътничка. Накрая счупил стъклото и на маршрутката.

„ Мъжът е бил пийнал, а може би и дрогиран. Шофьорите са доста уплашени. Единият желае отпуск, с цел да се успокои. Дежурните от близкото районно са пристигнали и са арестували нападателя, който се е оказал американки жител. Той е оказал опозиция при задържането ”, сподели още Тотков в ефира на Нова.

От полицията оповестиха, че мъжът е бил пийнал. Цяла нощ е консумирал алкохол в заведение, покрай спирката. Прокуратурата е образувала бързо произвеждане по случая.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР