Щеще да е смешно, ако не беше трагично - председателят

...
Щеще да е смешно, ако не беше трагично - председателят
Коментари Харесай

ГЕРБ: Председателят на НС се смее, а болници, църкви и училища изнемогват |

Щеще да е смешно, в случай че не беше трагично - ръководителят на Народното събрание се смя и си закрива лицето с листове, с цел да не виждат камерите по какъв начин се смее. Изнемогват публичните организации - приказваме за лечебни заведения, църкви, джамии, детски градини, учебни заведения, старешки домове и т. н. 

Това съобщи националният представител и някогашен енергиен министър в кабинета " Борисов I " Делян Добрев по време на брифинг в Народното събрание по повод законопроектa на ГЕРБ за въвеждането на обезщетителен механизъм в цялостен размер за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар. Според Добрев ръководещото болшинство нарочно избягва разискването на законопроектa.

По-рано през днешния ден ръководителят на Народното събрание Никола Минчев в действителност се смя и си кри лицето , до момента в който ръководителят на бюджетната комисия Любомир Каримански изчете законопроект за смяна на закона за ДДС и по този начин не остана време на законопроекта на ГЕРБ за обезщетенията. 

" Надявах се този план да бъде разискван в пленарната зала, с цел да чуе обществото нашите причини. Няма време никакво за тези обезщетения, защото минаха месеци от повишението на цените ", сподели Делян Добрев. 

По думите му по време на председателския съвет в сряда им е било дадено, че планът ще бъде разискван. " Беше преместен за края на седмицата, а през днешния ден видяхте, че Каримански четеше предходния закон, единствено и единствено да не стигне времето с цел да прегледат нашият законопроект ", счита Добрев. 

Депутатът Александър Ненков счита, че с това деяние ръководещите са показали " незаконна немарливост " по отношение на проблемите на всички институции, за които е невероятно да покрият високите си енергийни разноски. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР