Щерката на примата на фолка Глория всеки ден пуска сторита

...
Щерката на примата на фолка Глория всеки ден пуска сторита
Коментари Харесай

Щерката на Глория се поти във фитнес залата

Щерката на примата на фолка Глория всеки ден пуска сторита и фотоси в обществените мрежи, на които театралничи от фитнес залата.

Хубавицата разкри пред своите другари и почитатели, че след празниците се е заела да извае тялото си и да се лиши вечно от килограмите допълнително, писа „ Телеграф “.

Симона отнесе много рецензии през годините поради фигурата си. По едно време тя спря с диетите и стартира да се вталява с фотошоп, с което стана за смях.

Поредното доказателство лъсна в средата на декември месец, когато Загорова и Глория гостуваха на „ На кафе “ по Нова. Тогава в ефир се видя, че Симона напълно не е толкоз слаба и съвършена, за каквато се показва в обществените мрежи, а тъкмо противоположното. Позирайки до майка си, младата певица изглеждаше много по-кофти и засенчена от родителката си и два пъти по-пълна.

Визията на Загорова „ впечатли “ и стигналият до върховете на бодибилдинга в Америка Слави Горанчовски. „ Гледам ги и се чудя… Коя е майката? “, насочи тънък намек към почитателите си той, без да акцентира каква е разликата сред родителката и щерката.

Феновете на фитнес първенеца незабавно започнаха с мнения в същия дух: „ По-пълничкото “, „ Тя майката беше същото кюфте на нейните години, но след това се „ разтренира “ в операционната “, „ Набухтяла е леко щерката “.

Други пък опазиха младата певица, че е в такава възраст, в която хормоните си споделят думата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР