Щерката на президента иска да се занимава с театър и

...
Щерката на президента иска да се занимава с театър и
Коментари Харесай

Бившата На Президента Гинка Му Звъни На Пожар, Радев Видя И Си Изпусна Телефона! Шокиращи Нови Снимки, Дъщеря Им Дарина Е

Щерката на президента желае да се занимава с спектакъл и изкуство. И съгласно арт съвременниците й залитането по тези пороци ги слага на едно ходило пред останалите й съученици. Не се знае дали щерката на президента също пафка марихуана. Радев и Гинка знаели поименно приятелите на щерка си, само че не знаят какво тъкмо се случва с тях.



Колкото и да желаят да не се замесват в кавги, първото семейство на президента е сложено под прожекторите. Миналата година имаше кавги със сина му Георги. Тогава името на седмокласника бе забъркано в училищен побой.

После стана ясно, че той не е взел участие в мелето. Но все пак ген. Румен Радев трябваше да дава пояснения пред Антон Хекимян в Би Ти Ви. Заради това, че излагат сина й в ефир Гинка сезира Съвет за електронни медии.

След което връзките й с президента са се влошили още повече. Гинка към този момент един път е приела, че е изоставена и сменена с Дасислава Радева, само че за децата не може да преглътне.

Гинка като демократична и модерна майка е говорила по разнообразни тематики с децата си. И е сигурна, че повече няма да попадат в неприятни компании, тъй като ги е възпитала добре, написа разкрития.ком.

Само че обстоятелствата приказват друго и нека нещата с децата на президента в действителност да се оправят.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР