Щерката на Николета ще се окаже една от най-глезените млади

...
Щерката на Николета ще се окаже една от най-глезените млади
Коментари Харесай

Щерката на Николета с дизайнерски дрехи за 10 бона!

Щерката на Николета ще се окаже една от най-глезените млади госпожици, на които и дребни и огромни могат единствено да завидят.

Николета Лозанова може да си разреши всичко, а стане ли въпрос за фамилията нейната благотворителност край няма. Бившата плеймейтка е привикнала да се глези с дизайнерски облекла, аксесоари, коли, скъпи телефони и изискани вечери. Именно това ще наследи и нейната щерка, която от дребна към този момент събира опит и показва персонален фешън жанр. Според майка й Никол не може да е облечена с облекла на незнайни марки от близкия мол, те би трябвало да са на световноизвестни дизайнери и най-важното - да бъдат маркирани в обществените мрежи, написа Hotnews..

Най-новата фотография на дребната хубавица впечатли множеството почитатели на Лозанова. Никол е същинско копие на майка си, облечена от глава до пети в дизайнерски марки. Нека изброим - очила Chloé, тениска Balmain, дънки на звездички Stella McCartney, всичко общо - над 5000 евро! Какво ще кажете за визията на 5-годишното момиченце? И познавате ли родители, които по този начин да обличат децата си?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР