Ще започна с добро утро за господин Доган, макар че

...
Ще започна с добро утро за господин Доган, макар че
Коментари Харесай

Мехмед Дикме за Пеевски: Доган за първи път от 35 г. може да изпусне управлението на ДПС

Ще стартира с " положително утро " за господин Доган, въпреки че той спи сега, мъчно е преди 11 часа да се разсъни. Като че ли Доган се разсъни и осъзна с обръщението си какво е станало с партията. Това съобщи някогашният министър на земеделието Мехмед Дикме пред бТВ в отговор на въпрос " Какво се случва в? ". 

Доган осъзнава, че партията става корпоративно платена, а тя е такава от 15 години, сподели още той и добави:

" И сега партията е организация, в която всеки предприемач може да си купи индулгенция, в това число може да търси промени в съответното законодателство. "

Няма в България партия без бизнес ползи и обединения, само че в тази граница е премината. Партията е превърната в бизнес организация. 

Като му споделям " положително утро ", той сякаш осъзна или по-скоро изтрезня с определянето на господин Пеевски и предварителното показване като претендент за ръководител на, по тази причина че към този момент напълно ще изпусне юздите в партията.

" За разлика от Лютви Местан и Карадайъ, Пеевски е напълно друга персона в самата групировка. Нещо повече. Понеже не съм скъсал връзките с партията и не преставам да си споделям и с народни представители, и с кметове на общини, мога да кажа, че господин Пеевски сега има доста по-силно въздействие от самия Доган в региони като Благоевград, Пазарджик, Стара Загора. А след локалните избори виждам, че стартира да има доста мощно въздействие и в някои общини. И това, може би, стартира да става малко рисково и за самия Доган - в случай че той до момента можеше да управлява другите, да си прави каквото изиска, надали ще може да стане същото с господин Пеевски ", добави Мехмед Дикме.

Доган подари на хора, които не носят концепциите на партията в сърцето си. Партията беше основана от стотици деятели. Когато ние създавахме по села и паланки, Доган си пиеше уискито в София. Той узурпира властта и в този момент от тези хора, които създадохме няма и помен, разяснява някогашният министър.

Пеевски съчетава доста ловко политическите с икономическите ползи, разкри Дикме.

" Доган за първи път от 35 години може да изпусне ръководството на. Докато можеше да диктува на Карадайъ, на Пеевски няма да може. "

е заварката на ръководството сега. Ако той каже на Бойко Борисов да напусне на следващия ден, той ще откри метод да го направи, сподели Мехмед Дикме.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР