Ще ви запознаем с един прост метод за отърваване от

...
Ще ви запознаем с един прост метод за отърваване от
Коментари Харесай

Как да се отървете от лошите неща в живота

Ще ви срещнем с един елементарен способ за избавяне от неприятните неща, който работи отлично. Това е най-простият и доверчив по детски, само че е и най-продуктивен и откровен. Няма потребност да усложнявате нищо.

Майката на едно малко момче забелязала: тригодишният й наследник дебело зачеркнал Дядо Коледа на една фотография, като наблегнал на брадатото лице с червен нос. Накрая малчуганът се опитал да грабне фотографията и да я изхвърли през прозореца.

Първоначално майката нежно се скарала на сина си, а едвам по-късно осъзнала: преди година пристигнал художник, облечен като Дядо Коледа, а детето било извънредно уплашено. То избягало от стаята, където била елхата, и се скрило в кухнята. Затова зачертава лицето на Дядо Коледа на фотосите. Какво общо има този роман с методът, за който става дума?

Задраскайте ненужното!

Децата инстинктивно знаят по какъв начин да се отърват от страха. Това, което им вдъхва безпокойствие, това, което смятат за рисков обект, те просто " зачертават " и се пробват да се отърват от него. Вашият боязън, вашето безпокойствие, вашето омерзение могат да бъдат задраскани и изхвърлени. Зачеркнете или изрежете изображението - този способ се употребява и от някои психолози.

За да изтриете неприятното от живота, просто би трябвало да го зачеркнете. Много е просто. Първо би трябвало да напишете на лист или на компютър какво тъкмо ви изтезава, какво ви е измъчвало в предишното или ви плаши за бъдещето ви. Пишете допустимо най-честно и в детайли. А по-късно вземете и задраскайте написаното. Задраскайте компактно.

 избавяне от неприятните неща в живота

Ако е с химикал, първо зачеркнете " на кръст ", по-късно надраскайте по този начин, че да не се вижда нито една писмен знак. И в този момент хартията би трябвало да бъде смачкана и изхвърлена, изнесена от къщата и в купчината за отпадък! Или зачеркнете написаното на компютъра и по-късно го махнете изцяло.

Изтрийте всичко, махнете го, просто натиснете бутона и го изпратете в забвение. Може би ще има и име на някой човек, който също желаете да премахнете от живота си. Не с цел да премахнете самия човек от живота, несъмнено, а с цел да се отървете от неговото отрицателно въздействие. Това е вашият персонален противен " Дядо Коледа ".

Този елементарен способ работи отлично, колкото и елементарен да ви наподобява. А момчето от историята нагоре, апропо, престанало да се опасява от Дядо Коледа. И даже го посрещнало с наслада на идната Коледа.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР