Ще трябва да се види добре защо разузнаването не успя

...
Ще трябва да се види добре защо разузнаването не успя
Коментари Харесай

Бившият посланик на Израел у нас Давид Коен: Трябва да научим Хамас, че ще страдат

„ Ще би трябвало да се види добре за какво разузнаването не съумя да хване идната офанзива, в този момент би трябвало да научим Хамас, че ще страдат , тъй като не можем да позволим това да се случва. “

Това показа в ефира на Euronews Bulgaria Давид Коен, някогашен дипломат на Израел у нас.

 

Нощта в Йерусалим и цялата страна мина умерено, казусът е в южната част на Израел. Срещу региона Газа към момента имаше няколко терористи, които нашите бойци преодоляха, само че към този момент е умерено.

За страдание нашата граница не беше обезпечена добре, разчитахме на една ограда, само че палестинците ни изненадаха. Ние сме доста сюрпризирана,че съумяха да разрушат оградата и стотици терористи влязоха и убиха десетки. Ние сме в обстановка на война против Хамас.

Очаквам спорът да влезе в доста по сериозна фаза, нашето правителс тво има за цел да влезе съществено в Газа и да почисти веднъж за постоянно тази организация. Защото те за следващ път ни нападат и не може да позволим да живеем по този метод. Битката и войната този път ще е дълга, ние би трябвало да намерим терористите. Ще бъде мъчно и комплицирано, само че ние ще успеем да го създадем.

Има повече от 130 заложници и ще е доста мъчно, само че се надяваме, че нашите сили ще намерят сили и пътя да преодолеят този проблем. Засега имаме голяма поддръжка от американците, пращат кораби към Израел със самолети и предизвестяват Иран, че се доближават и да не се намесват в този спор. Защото всичко идва от Ира н , те оказват помощ на палестинците .

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР