Ще те смачкам. Знаеш ли какви хора съм смачкала, нямаш

...
Ще те смачкам. Знаеш ли какви хора съм смачкала, нямаш
Коментари Харесай

Тъщата на удушения Пейо към съсед: Ще те смачкам, нямаш представа какви връзки имам

" Ще те смачкам. Знаеш ли какви хора съм смачкала, нямаш визия какви връзки имам в съда и в прокуратурата ".

С тези думи тъщата на удушения Пейо Красимира Трифонова заплашвала съседа си в Бургас Владимир Павлов, твърди самият той пред медия.

Близо три години досегашната служителка на Външно министерство и някогашен консул в Тайланд и Павлов, който е общински консултант, живеели на един етаж в блок в жк. " Лазур " на крачка от Морската градина.

Красимира, щерка й Габриела Славова и баба й Тона Трифонова обитавали двустайно жилище в кооперацията. Настанили се в него когато Габриела почнала работа в общината като младши специалист по юношески политики и предварителни защити през 2020 година

Конфликтът сред някогашната дипломатка, задържана в този момент за убийството на шурей си Пейо и общинския консултант почнал след едно позвъняване от Павлов до тел.112. Преди към 3 години той видял, че 3-годишното тогава дете на Габриела е единствено на улицата пред блока и по думите му, всеки миг е можело да го блъсне кола. Павлов изтичал и хванал детето преди да е станал случай и незабавно позвънил на незабавния телефон.

" Имаше и очевидци на случката. Тук непрестанно минават коли, улицата е оживена. Позвъних на тел.112 без да знам тогава, че има ли сигнал за дете в неволя се задействат и самосезират доста инстанции. Чрез прокуратурата автоматизирано бе заведена служебна инспекция и незабавно ме извикаха да давам пояснения в Пето районно ръководство. Изискаха всички видео и снимкови материали с които разполагам, разпитаха очевидци от входа ", споделя Павлов.

Тогава, съгласно Павлов, Красимира го оповестила за зложелател номер 1. Започнали разправии сред двамата, дипломатката непрестанно пускала тъжби против съседа си в полицията, като за почит употребила служебния си имейл адрес към Министерство на външните работи.

Обвини ме дори, че желая да я убия и ми връчиха сигнален протокол. А тя беше тази, която ме причака в градинката с железна тръба в ръката. Тогава я питах ще ме удари ли, а тя отвърна, че освен ще ме удари, само че ще направи по този начин, че все едно аз съм й протегнал ръка ", твърди Павлов.

То е консултант няколко мандата, представяше се за индивидът на " Възраждане " в Бургас, само че през лятото на 2020 година се разграничи, обявявайки, че е омерзен от водача Костадин Костадинов. В момента е общински консултант от Политическа партия " Сбор ". По специалност е строителен инженер и работи в областта на строителството.

Павлов показа още, че за разлика от Красимира Трифонова, Габриела била постоянно безмълвна. Особено в наличието на майка си или баба си Тона.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР