Ще търся отговорност на всеки, който злоупотребява с името ми.

...
Ще търся отговорност на всеки, който злоупотребява с името ми.
Коментари Харесай

Златев готов да търси отговорност на всеки, който злоупотребява с името му

Ще диря отговорност на всеки, който злоупотребява с името ми. Това съобщи някогашният началник на " Лукойл " България на излизане от спецпрокуратурата, където бе извикан на разпит.

Припомняме, че по-рано през днешния ден, още на влизане в спецпрокуратурата, той съобщи, че няма от какво да се тормози.

По думите му общественото говорене в страната е достигнало такова ниско равнище, че в последна сметка би трябвало да има някаква отговорност за думите , които хората изричат.
 Валентин Златев влезе на разпит в спецпрокуратурата
Валентин Златев влезе на разпит в спецпрокуратурата

Не знаел за какво е извикан в спецпрокуратурата, само че не се тормозил

На въпрос дали ще заведе дело на Валери Симеонов за това, че го наричал идващия олигарх, Златев съобщи, че стига да се откаже от имунитета си, незабавно ще му заведе дело.

Вие, чували ли сте ме да приказвам за господин Симеонов, по този начин както той приказва за мен, запита Валентин Златев. Той добави, че това е въпрос на образование.

Валентин Златев съобщи, че хората, които използват думата олигарх не знаят нейното значение. Нека да отворят и да прочетат, посъветва Златев.

Той посочи, че бъркат притежател и шеф на компания. Аз не съм притежател на " Лукойл ", с цел да ме слагат като олигарх.

По отношение на това за какво са го извикали на разпит той акцентира, че не може да популяризира информация, тъй като това е приоритет на прокуратурата.

Аз съм дал отговор на въпросите, които са ми заложени. Нямам концепция по кое следствие са и за какво се водят. Бях прикани да се явя и дадох показания пред прокурор Брезашка като очевидец, разясни той.

Не считам, че ще ме задържат, тъй като не съм направил нищо незаконно, посочи Златев. По думите му се познава и с братя Бобокови и Красимир Живков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР