Ще сме конструктивна опозиция. Ако ГЕРБ съставят правителство, ще гласуваме

...
Ще сме конструктивна опозиция. Ако ГЕРБ съставят правителство, ще гласуваме
Коментари Харесай

Лорер: По важните за нас теми ще гласуваме с ГЕРБ

Ще сме градивна съпротива. Ако ГЕРБ сформират държавно управление, ще гласуваме с тях по тематиките, които са значими за нас. Това сподели пред Нова телевизия Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".

И изясни, че в понеделник от партията ще отидат на консултациите при президента. " Тъй като сме втора политическа мощ, наличието ни в парламентарните комисии с ръководители е един от дребното лостове, с които можем да обръщаме публичното внимание ", сподели той във връзка провалилите се избори на шефове на спортната и земеделската комисии в Народно събрание. За първата от Политическа партия предложиха Радостин Василев, а за втората Иван Христанов. И двамата не бяха определени.
 
От " Продължаваме промяната " показаха, че съответно за спортната е имало позвъняване от президентството. Причината - сигнали на Василев против Весела Лечева, служебна министърка на спорта. " Движение за права и свободи да разяснява дали президентът им споделя за комисиите. За да се прокарва в публичното пространство, явно има такива данни ", сподели Лорер. И изясни, че персонално той няма такава информация.

След това се спря на срещите на основния прокурор Иван Гешев с партиите в Народното събрание. " Докато си приказваме, Гешев шета из Народното събрание. Среща се с партии. Той извади страната на митинг. След това беше в един политически фризер дълго време. Аз се запитвам дали той не е коальорът, който оформя бъдещата коалиция ", сподели някогашният министър на нововъведенията и растежа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР