Ще си имаме момиченце и синът ми отсега ревнува бебето,

...
Ще си имаме момиченце и синът ми отсега ревнува бебето,
Коментари Харесай

Фики: Синът ми ревнува от бебето

" Ще си имаме момиченце и синът ми занапред ревнува бебето, което чакаме. Още занапред малко се цупи, като му приказваме за сестричката му, която ще се появи скоро. Но това е обикновено, той беше центърът на вселената на всички у дома, а в този момент ще би трябвало да дели вниманието ни. Аз се развличам на реакциите му. Кръвта вода не става. Той е баткото и съм сигурен, че като премине първичната ревнивост, ще й бъде опора, ще я закриля и доста ще се схващат ".

Това показа единствено пред " България Днес " фолкзвездата Фикрет Стораро, който от известно време е и актьор, взе участие в хитовия театър " Направихте ме на вманиачен " - неповторимо развлечение, в което по съвършен метод са съчетани драматургия, музика и актьорските осъществявания.

" Никой не може да допусна какво е възприятието освен да се стараеш да пееш, само че и да изглеждаш като някой популярен български или международен реализатор - с всичките присъщи и отличителни за него придвижвания и обноски, които публиката познава и обожава. Аз също не знаех, преди да се впусна в това предизвикателство. Но доста ми хареса. Подходих доста отговорно и се пробвах да показва почтено всеки облик. Емоцията и тръпката обаче са неописуеми и съм благополучен, че ги изживявам ", показа ни Фики.

Изпълнителят е благополучен и от обстоятелството, че различен негов сътрудник – Фънки, също скоро ще се качи на сцената в театър на Елин Рахнев. " Емоцията е друга, доста завладяваща. И аз като него съм отворен за всевъзможни оферти и разнообразни изяви. Харесва ми да съм хамелеон ", прибавя Фики. В спектакъла Фики превзема публиката с паметни евъргрийни на Рей Чарлз, Тина Търнър, Дони и на другите си облици в " Капките ", където участваше.

" Не съм се замислял върху това да запиша албум с имитациите. Едва ли е допустимо поради авторските права на песните. Но и не е належащо. В днешно време всичко е в интернет и хората могат да гледат моите фалшификати, когато си изискат ", добави Фики, който след едно от представленията направи изненада на татко си за рождения му ден. " Изпяхме му всички " Честит рожден ден " и той доста се зарадва ".

В скечовете на спектакъла, сценарист на които е Иван Ангелов от " Забраненото шоу на Рачков ", са включени злободневни тематики, показани по смешен метод, тъй че смехът работи като терапия. В целия си искра се развихря и Мария Сапунджиева, за която няма секрети в жанровете - актрисата постоянно е последна в пародиите и провокира плевел смях, а Руслан Мъйнов също е в стихията си - пее на пет езика, в това число и на японски. Двамата обичани възпитаници на починалия Стефан Данаилов - Ненчо Илчев и Павел Иванов, също се включват в постановката с магъосничество и смях. Рапърът Бобо Първи пък забива крепко и публиката постоянно става на крайници и ръкопляска.

" Много съм признателен на продуцента Кирил Кирилов, който ми даде късмет да вземам участие в този театър. Невероятно шоу е ", показа за " дребния Хачо Бояджиев ", както назовават Кирил Кирилов - Фики.

Изпълнителят няма да почива стремително това лято, защото съчетава работата и удоволствието както може. " По морето комбинирам почивката с участия, доколкото е допустимо. Най доста се любувам, когато върша хората щастливи на моите представяния. Обичта им и страстта, която ми дават непрекъснато, ме зареждат доста ", показа още известният и надарен реализатор Фики Стораро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР