„Ще се запозная тези мерки (с въвеждането на зеления сертификат)

...
„Ще се запозная тези мерки (с въвеждането на зеления сертификат)
Коментари Харесай

Сербезова: Ще анализирам резултатите от въвеждането на зеления сертификат

„ Ще се срещна тези ограничения (с въвеждането на зеления сертификат) до какви резултати са довели, каква е динамичността на ограниченията и какво се чака да се реализира с тяхното стягане и ли в противоположния случай “, сподели новият здравен министър Асена Сербезова в bTV Новините в отговор на въпроса дали ще преразгледа въведените до момента ограничавания от нейния предходник.
„ Ще се срещна по какъв начин е била проведена публичната поръчка за тестванията за учениците, за какво едното министерство не е поискало да я провежда, а я е провело другото, какви са били проблемите при доставките. Несъмнено е обаче едно – който и да я провежда, би трябвало да има проби за учениците, с цел да няма отражението върху образованието, което е значимо “, сподели здравният министър.
„ Не бива да има прекратена връзка сред МОН и Министерство на здравеопазването. Не може министърът на образованието да научава от медиите децата ще отидат ли на учебно заведение или не “, добави Сербезова.
Казусът с прокуратурата предходната година е „ оказал помощ доста за осветление на проблемите в правораздаването и уродливостите на системата и законодателство. Това ми сподели познати юристи. Смятам, че нещата би трябвало да се приказват намерено, изключително когато приказваме за човешки права, за правото на мнение, изложение и по този начин стигаме разумно до правото на здраве “, сподели Сербезова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР