Ще се радвате на нови събития в личния ви живот.

...
Ще се радвате на нови събития в личния ви живот.
Коментари Харесай

4-те зодии с НОВИНА в седмичния хороскоп за 2-8 октомври

Ще се радвате на нови събития в персоналния ви живот. Чака ви огромно благополучие през новата седмица. Няколко от зодиите ще могат да се похвалят с огромна вест, която ще ги чака в идващите няколко дни. Ето кои са те:
Овен
Работната ви задоволеност не е на най-високо равнище. Искате повече от себе си, повече и от живота. Имате всички качества това да се случи, само че просто ви би трябвало малко шанс. През новата седмица ще получите вест... предложение за работа, на което не бихте могли да откажете. Най-накрая някой ще ви забележи и ще усетите смяна по-нататък с изключение на в ситуацията си, и в заплатата. Бъдете оптимисти! Винаги има кой да оцени напъните ви, в случай че сте непрекъснати в това, което вършиме. Заслужено е!
Рак
Човек от предишното ви ще се завърне с гръм и тропот в живота ви в този момент. Спомняте ли си онази огромна и мощна обич, която остана неизживяна и беше просто блян? Точно с този човек ще се сблъскате в средата на идната седмица и химията посред ви по никакъв начин няма да е изчезнала. Ще излезете и на среща, какво ще усетите на нея... може единствено да допускате. Новината, която ще накара сърцето ви да трепне, ще е... че този човек ще ви признае, че в действителност в никакъв случай не е спирал да мисли и да се надява за вас. Съдбата е необичайно нещо..
Везни
Човекът, който обичате и индивидът, без който не си представяте света, може да ви изненада с вест. Голяма екскурзия, за която единствено сте си мечтали – това ще е вашият подарък за това, че сте прелестни хора и имате прелестна връзка. Ще ви изненадат с най-красивото пътешестване, на което в миналото сте били. Може да сте сигурни, че индивидът до вас в действителност държи на връзката ви и няма потребност от никой различен на този свят. Вие сте целият му свят!
Скорпион
Новата седмица ви е подготвила най-голямата изненада, за която можете да се сетите. Човек в никакъв случай не е подготвен за такава вест, само че когато пристигна – не може да си откри място от благополучие. По всичко проличава, че ще ставате родители! Какво по-хубаво от такава огромна смяна в живота, която ще ви донесе още смисъл и доста повече обич. Вие сте същински щастливци и би трябвало да сте признателни на ориста за това, че ви подарява такова благополучие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР