Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде

...
Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде
Коментари Харесай

БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област

„ Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме “, даде поръчка регионалният водач Тодор Байчев

Българска социалистическа партия ще се бори за най-малко два мандата в област Бургас. Тази поръчка направи лидерът на листата инж. Петър Кънев при днешната регистрация в Районната изборна комисия. Инж. Кънев, който е измежду най-опитните и готови български парламентаристи, е безапелационен, че Българска социалистическа партия има късмет за добър избирателен резултат, тъй като не изневери на правилата си и защитаваше ползите на гласоподавателите си.

Той показа и тимът на Българска социалистическа партия, който е доста освежен за вота. Трети е новият общински ръководител в Бургас Паруш Парушев, четвърти – зам.-кметът по обучение на Созопол Тодор Дамянов, 7-ата позиция пък е за различен зам.-кмет – Йона Чобанова от Средец.

Вижте цялостната листа:

1. Инж. Петър Кънев

2. Тодор Байчев

3. Паруш Парушев

4. Тодор Дамянов

5. Милена Куртева-Радева

6. Таня Иванова

7. Йона Чобанова

8. Георги Георгиев

9. Валентин Славов

10. Силвия Митова

11. Живко Жеков

12. Румен Христов

13. Кирил Елевтеров

14. Аспарух Иванов

15. Георги Маринов

16. Атанас Маринов

17. Живко Бараков

18. Светлана Василева

19. Ибрахим Мустафа

20. Тинка Желязкова

21. Дора Петкова

22. Милка Димитрова-Донева

23. Георги Бъклев

24. Павел Стоянов

25. Живко Господинов

„ По пътя към положителните изборни резултати Българска социалистическа партия ще се движи в скоростната лента и ще изпреварва “, сподели от своя страна регионалният водач Тодор Байчев.

Той въобще не се тормози от конкуренцията в лявото пространство. Дори в противен случай – счита, че субектите, които се показват за опция на Българска социалистическа партия са компрометирани и с ниска социална поддръжка. „ Ако ще се съпоставяме с тях, това приказва, че си даваме неприятна себеоценка на себе си “, сподели Байчев.

Областният водач на Българска социалистическа партия заяви, че чака непартийни организации да поддържат листата на Българска социалистическа партия за идните избори.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР