Ще работим за победа, защото кандидатът ни го заслужава и

...
Ще работим за победа, защото кандидатът ни го заслужава и
Коментари Харесай

Дончев: Структурите на ГЕРБ издигнаха Антон Хекимян, играем за победа

„ Ще работим за победа, тъй като претендентът ни го заслужава и тъй като София го заслужава. “

Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред медиите в коридорите на Народното събрание във връзка оповестената от коалиция ГЕРБ-СДС кандидатура на Антон Хекимян за кмет на столицата.

„ Това предложение няма нищо общо с партийния нарцисизъм, тъй като ние, в това число и в Столична община, имаме редица фрагменти на партията, които заслужаваха израстване, заслужаваха късмет, само че ние взехме решение предизборната конкуренция в София да избяга от рамките на обичайното политическо опълчване и да излъчим претендент, в който жителите да припознаят себе си “, уточни Дончев.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ щом можеш да събереш мощ и самочувствие да излъчиш претендент, който до през вчерашния ден те е подлагал на критика, това значи, че „ сме взели най-хубавото решение “, предава Българска телеграфна агенция.

Дончев изясни, че всеки може да бъде номиниран от структурите на партията и те имат право да оферират, който намерят за добре. След това, по процедура, всеки претендент минава утвърждение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„ Мога да ви обещая че ще създадем мощна и добра акция, ще се опитаме да стигнем до всеки – с проблемите на София, с техните решения “, добави Томислав Дончев.

 

Какви бяха реакциите след оповестяването на кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София може да прочетете тук:
Свързани
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР