Ще работим за изграждането на република, защото разбираме, че имаме

...
Ще работим за изграждането на република, защото разбираме, че имаме
Коментари Харесай

Нещо Страшно Се Случва В Европа! Това Вече Не Е Шега, От Правителството Съобщиха, Че Арестите Ще

" Ще работим за построяването на република, тъй като разбираме, че имаме либерален мандат за основаване на такава република ", съобщи Жункерас, представен от Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че приказва от името на партията си, която е една от двете обединения в ръководещата каталунска коалиция, а не от името на районното държавно управление.

Каталунският министър председател Карлес Пучдемон в началото разгласи, че ще приказва пред Сената в Мадрид, а малко по-късно анулира визитата. Той беше поканен от депутатите в Мадрид да обясни пред тях въпроса с независимостта на Каталуния.

" Премиерът Пучдемон няма да отиде в четвъртък в Сената ", съобщи негов представител и посочи, че няма да го направи, тъй като испанското държавно управление към този момент е решило да откри надзор върху Каталуния, с цел да попречи на региона да разгласи самостоятелност.

На 21 октомври испанският министър председател Мариано Рахой съобщи, че ще вкара в деяние член 155 от конституцията, който в никакъв случай до момента не е прилаган.

С негова помощ Мадрид желае да освободи от служба ръководителя на районното държавно управление Карлес Пучдемон и членовете на неговия кабинет, и да насрочи нови районни избори след половин година.

Сенатът би трябвало да утвърди мярката на 27 октомври. яви самостоятелност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР