Ще произвеждаме апарати за обдишване, ако има недостиг в страната.

...
Ще произвеждаме апарати за обдишване, ако има недостиг в страната.
Коментари Харесай

Tesla в готовност да започне да произвежда дихателна апаратура

Ще произвеждаме апарати за обдишване, в случай че има дефицит в страната. Това съобщи в Twitter на шефа на Tesla Илон Мъск, откакто държавното управление на Съединени американски щати прикани за дарения на респираторни маски, съобщи Ройтерс.

Мъск заяви в обществената мрежа, че Tesla е подготвена да създава дихателна апаратура за потърпевшите от ковид, като за задачата ще бъде променено производството на автомобилния цех на компанията във Фримонт, къдто работят на 10 хиляди души. Броят на чиновниците обаче най-вероятно ще намалее тези дни, откакто през вчерашния ден от Tesla се съгласиха да изпратят огромна част от тях у дома, с цел да бъде стеснен риска от разпространяване на ковид.

Вчера Световната здравна организация, съобщи че договаря с Китай и други страни за увеличение на предлагането на здравно съоръжение, а General Motors и Ford оповестиха, че договарят с Белия дом за оказване на помощ.

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп прикани американските строителни компании да дарят респираторни маски на лечебните заведения и предоставящите здравни услуги в битката против ковид на фона на дефицита в страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР