Ще продължим политиката на служебния кабинет, ще има надграждане. Това

...
Ще продължим политиката на служебния кабинет, ще има надграждане. Това
Коментари Харесай

Държавата няма да остане без пътно поддържане, увери Иван Шишков

Ще продължим политиката на служебния кабинет, ще има надграждане. Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков , който одобри поста от Гроздан Караджов на гала в Министерство на регионалното развитие през днешния ден, оповестиха от институцията.

Надявам се да намерим в напреднал стадий всички неща, за които говорихме преди седем месеца с господин Караджов, и да продължим в градивна посока в бъдеще, съобщи Шишков, който по време на двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев през 2021 година, беше консултант и заместник-министър на районното развиване и благоустройството.
 Гроздан Караджов дефинира предлаганите решения за пътищата като бомба със закъснител
Гроздан Караджов дефинира предлаганите решения за пътищата като бомба със закъснител

Ако компаниите непринудено не продължат да си правят работата ще се провокира голяма злополука

Запитан за най-важните задания пред Министерство на регионалното развитие Иван Шишков призна, че, че явно има проблем с пътните компании , само че изясни, че би трябвало да се запознае в дълбочина с казуса, с цел да бъде открито вярното и законосъобразно решение. Той увери, че сигурно страната няма да остане без пътно поддържане. И означи, че Министерството на районното развиване и благоустройството има и други значими цели, по които би трябвало да се работи на бързи обороти.

За мен е чест да предам алегорично " ключът към Министерство на регионалното развитие " на Вас, тъй като имате дълбока диря в министерството. Познавате проблемите и дилемите и съм сигурен, че още от през днешния ден ще поемете най-важните задания, които стоят пред министерството, уточни Гроздан Караджов.
 От МФ упрекват Гроздан Караджов в неистина
От МФ упрекват Гроздан Караджов в неистина

От МФ не са се намесвали в наличието на документите на АПИ

Припомняме, че Караджов пък беше в основата на разрива сред Политическа партия и Има Такъв Народ , който докара до края на 47 Народно заседание и кабинета " Петков ", откакто му беше отказано даването на спомагателни средства за ръководени от Министерство на регионалното развитие действия. На 8 юни водачът на " ИТН " Слави Трифонов от бившето към този момент държавно управление. В следствие, и Кирил Петков си разменяха, до момента в който пътните строители , които по-късно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР