Ще продължа това, което спомена лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

...
Ще продължа това, което спомена лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ
Коментари Харесай

Стефан Янев посочи най-големия проблем пред българите: В името на България трябва да стане това

Ще продължа това, което загатна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ – разговорът е нужен. Това е смисълът на нашето наличие в Народното събрание, което би трябвало да взема решение проблемите в полза на българските жители. Това съобщи Стефан Янев, ръководител на „ Български напредък “, по време на лидерската среща.

„ Искам да изкажа задоволството си, че назоваваме тази среща лидерска, тъй като водачите са тези, които намират решения в сложни обстановки и носят отговорност. Приветствам присъстващите, които могат да загърбят егото си в името на България.

Без разговор не можем да предложим решения, които са нужни.

Едно от тях е съставянето на държавно управление.

Кризите, завързани в Гордиев възел, би трябвало да бъдат разсечени “, уточни Стефан Янев. И продължи:

„ За доста български семейства инфлацията е сериозен проблем. Заставайки пред съда на българския гласоподавател, ние нямаме причини пред хората. Трябва да намерим причини, да приказваме за цели и за търсене на решения. Нашите нюанси за целите, които изброихте, могат да бъдат обсъждани и да се търси пресечна точка. От името на „ Български напредък “ приветствам всички присъсстващи и споделям, че това е верният метод – разговор, разговор, разговор “, заключи Стефан Янев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР