Ще получите голям и качествен FHD екран, мощен осемядрен процесор

...
Ще получите голям и качествен FHD екран, мощен осемядрен процесор
Коментари Харесай

Xiaomi Mi A1 – привлекателен смартфон на скромна цена

Ще получите огромен и първокласен FHD екран, мощен осемядрен процесор Snapdragon, двойна съществена камера и задоволително огромен размер памет

5,5-инчовият IPS екран е удобен за сърфиране в интернет, игри и видео, с технология за отбрана на очите

Xiaomi безспорно е един от най-респектиращите производители на пазара за смарт телефони. Всички модели с тази марка – от най-евтините до най-скъпите – носят присъщите белези на марката, включително моден дизайн, усъвършенствана продуктивност и дълъг живот на батерията.

Моделът Xiaomi Mi A1 , създаден в границите на програмата Anrdoid One на Гугъл, се предлага сега на цена от единствено €146,60 в световния онлайн магазин Tomtop – до привършване на наличните към 150 бройки. Срещу тази скромна цена ще получите устройство с огромен 5,5 екран, мощен осемядрен процесор Snapdragon и двойна съществена камера – договорка, която несъмнено си коства.

Двойната съществена камера 12MP+12MP ще задоволи претенциите на феновете на смарт телефон фотографията

Да стартираме със Sunlight Display екрана. Той е може би с най-оптималния и желан от множеството консуматори размер – 5,5 инча диагонално, което прави смарт телефона комфортен за захващане и в същото време задоволително удобен за сърфиране в интернет, игри и видео, с технология за отбрана на очите. Резолюцията на капацитивния тъчскрийн е Full HD 1920×1080 пиксела за детайлни, наситени и ярки изображения (450 нита).

Ултратънкото железно тяло на  Xiaomi Mi A1 е стабилно на драскотини и замърсявания, на пръстови отпечатъци и търкане при носене. Под капака на този прелъстителен като цена и благоприятни условия смарт телефон се крие мощен процесор Qualcomm Snapdragon 625 с осем ядра на тактова периодичност 2,0GHz, допълнен от задоволително огромен размер памет – 4GB RAM и 64GB флаш сторидж – за безпроблемна и равен мултитаскинг, игри, видео, сърфиране в уеб и други приложения.

Xiaomi Mi A1 е моден смарт телефон с размери 15,4х7,58х0,73 см и тегло 165 грама

Двойната съществена камера 12MP (широк ъгъл) +12MP (дълъг фокус) с опция за запис на 4К видео обезпечава мечтаното високо качество при снимане на запаметяващите се гледки и моменти с  Xiaomi Mi A1 . Предната камера за селфи има резолюция 5MP и технология за разкрасяване на автопортретните фотографии.

Оборудван с батерия 3080 мАч и усъвършенстван, пестелив хардуер, смарт телефонът на Xaoimi ще ви даде доста време за самостоятелно потребление на устройството. Практиката демонстрира, че сходен смарт телефон остава дееспособен в продължение на няколко дни при не изключително интензивни натоварвания. Батерията се зарежда през реверсивен USB Type-C порт, който е по-удобен, защото е без значение по какъв начин се слага кабелът в него.

Xiaomi натъртва на пълноценното потребителско преживяване с нейните умни устройства

Предвидена е също опция за разширение на сторидж пространството с mciroSD карти памет с потенциал до 128GB. В смарт телефона са вградени и наложителните безжични модули Wi-Fi (двубандов) и Bluetooth, както и GPS правоприемник. Устройството разполага още със скенер на пръстов отпечатък и общоприетоо 3,5-мм гнездо за слушалки. Има два слота за сим карти и може да работи във всички публикувани мобилни мрежи – включително 2G, 3G и 4G.

Цената на  Xiaomi Mi A1 е изцяло търпима за множеството консуматори – можете да си поръчате този прелъстителен модел за €146,60 сега от световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка до България. Устройството има размери 15,4х7,58х0,73 см и тежи 165 грама. В комплекта влизат самият смарт телефон, захранващ адаптер, Type-C кабел, игла за механизма на сим картите и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР