Ще получим газ от Тринидад и Тобаго. Това информира пред

...
Ще получим газ от Тринидад и Тобаго. Това информира пред
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Асен Василев си прави пиар, цели се в премиерския пост

Ще получим газ от Тринидад и Тобаго. Това осведоми пред бТВ Румен Овчаров. Като последните балъци ще платим по-скъпо за газа, посочи той.

Като розов балон той дефинира изказванието, че газовата връзка с Гърция е съвсем подготвена. Извършват се строителни работи без план, единствено по схеми, по думите му. Не се вършат и хидравлични тествания. Работи се на напред, сподели Овчаров като предизвести, че при стартиране на газа може да се случи случай. Той показа отчет от 15 март с тези констатации.

По мнението на някогашния енергиен министър оставането на Българска социалистическа партия във властта към този момент не носи позитиви. Груба неточност е пращане на оръжия за Украйна, съгласно него. " Нашите Ф-16 в този момент ще се окажат в Украйна ", предвижда Овчаров.

Бившият енергиен министър счита, че вицепремиерът Асен Василев, с изказванията за енергийна самостоятелност и справяне без съветски газ, си " прави пиар “, като се цели в премиерския пост.

Овчаров съпостави Василев с " един различен финансов министър – Симеон Дянков, който искаше да пляска руснаците, само че те го напляскаха “.

" Освен че слага България във трагично тежки условия, връткат и дребни далавери “, съобщи някогашният енергиен министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР