Ще подкрепяме в парламента най-важните приоритети на държавата - съдебна

...
Ще подкрепяме в парламента най-важните приоритети на държавата - съдебна
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Ще подкрепяме в парламента най-важните приоритети на държавата

Ще поддържаме в Народното събрание най-важните цели на страната - правосъдна промяна, План за възобновяване и резистентност и приемане на България в „ Шенген ". Това сподели Станислав Балабанов от „ ИТН " в предаването „ Тази събота " по бТВ.

Партията ще води диалози с всички политически обединения във връзка с съответни политики, само че отговорността е на първия мандатоносител, акцентира той.

Балабанов изясни, че са подкрепили кандидатурата за ръководител на Народно събрание на ГЕРБ-СДС Росен Желязков, защото, по думите му, парламентарната нравственос изисква първата политическа партия да излъчи ръководител, в случай че няма авансово уговорено болшинство. Според него предлагането на ПП-ДБ за ротационен ръководител е противоконституционно.

Дали ще е в съдружен формат или като градивна съпротива, Има Такъв Народ ще пази ползите на българските жители и ще реализират надзор върху работата на Народно събрание, акцентира Балабанов. „ В момента страната има потребност от успокоение и от практицизъм. Ние сме вкарани в този парламент, с цел да го подсигуряваме ", разяснява той.

Правителство с ясни периоди и цели съгласно Балабанов е по-добрият вид от съдружно, с цел да може България да излезе от рецесията.

бТВ, „ Тази събота "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР