Ще остане ли бизнесменът Миню Стайков в ареста? Това ще

...
Ще остане ли бизнесменът Миню Стайков в ареста? Това ще
Коментари Харесай

Интимни тайни затвориха вратите на делото срещу Миню Стайков

Ще остане ли предприемачът Миню Стайков в ареста? Това ще реши през днешния ден Специализираният углавен съд.
В края на предходната година юристите пробваха да му обезпечат по-лека мярка за неотклонение поради влошеното му здравословно положение. Тогава магистратите отхвърлиха да се съобразят с техните претенции, напомня Българска национална телевизия. Днес алкохолният необут ще направи втори опит да се прибере вкъщи. Според прокуратурата, той е водач на проведена незаконна група за произвеждане и разпространяване на контрабандни цигари, данъчни закононарушения и пране на пари.
Спецсъдия Мария Кавракова затвори вратите на съвещание, на което се взема решение дали алкохолният необут ще излезе на независимост, поради интимни секрети, написа " 24 часа ". Решението на съда е подбудено от молба на юрист на Стайков, с която той упорства делото да не се гледа обществено, защото нескрито могат да излязат детайлности от съкровен темперамент за здравословното положение на арестанта.
От прокуратурата възразиха против това искане, само че все пак съдът уточни, че в медицинските документи, които ще се разискват, има персонални секрети. Миню Стайков пристигна в спецсъда в инвалидна количка. Каза, че го водят от затворническата болница. Заедно с него да излезе от ареста изиска и синът на кмета на Карнобат Иван Димитров.
Припомняме, че Стайков е упрекнат за водач на незаконна група, арестуван е и за продажба на цигари без бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари. Димитров е притеглен под отговорност за член на ръководената от Стайков тайфа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР