Ще обсъдим резултатите от посещението ни в САЩ. Договорихме два

...
Ще обсъдим резултатите от посещението ни в САЩ. Договорихме два
Коментари Харесай

Премиерът Петков ще разпореди пълна проверка на проекта „Южен поток”

Ще обсъдим резултатите от визитата ни в Съединени американски щати. Договорихме два кораба да дойдат юни месец на цени доста по-добри от тези на европейските пазари и тези на " Газпром ". Това сподели министър-председателят преди съвещанието на Министерски съвет. 

Министерство на енергетиката ще продължи спомагателните договаряния за дълготрайни доставки. Това за пръв път дава опция България да има истинска диверсификация. За нас е най-важното е българите да имат най-хубавите цени, най-сигурните доставки. Без да разчитаме на снабдител, който може еднострано да отстранява условия и договори е голяма победа, сподели още Петков. 

Той означи, че държавното управление има голям напредък за намиране за заместващи Ф-16.

Намерихме опция на поръчаните самолети. Имаме поддръжката на нашите сътрудници, българското небе да остане предпазено, добави още министър председателят. 

Нашите сътрудници виждат корупцията като инструмент за въздействието на Путин в нашия район и в Европа като цяло.  Още през днешния ден ще разпоредя цялостна проверка по всички аспекти на плана „ Южен поток ”. Корупцията се изполва за въшна политика на Путин, уточни Петков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР