Ще настояваме ДПС да остане настрана от управлението, поне ако

...
Ще настояваме ДПС да остане настрана от управлението, поне ако
Коментари Харесай

ДБ настоява ДПС да остане встрани от управлението

Ще настояваме Движение за права и свободи да остане настрани от ръководството, най-малко в случай че това ръководство по някакъв метод ще разчита на нашата поддръжка. Без това ние не можем да стартираме да се откъсваме от " корупционната вътрешност ". Това съобщи Христо Иванов, ръководител на ПГ на " Демократична България ", в декларация от името на групата.

Поводът за позицията е отчетът на Държавния департамент за капиталовия климат, в който думата " корупция " за България се споменавала на 24 места. По думите му, точно корупцията е най-твърдата асоциация в главите на цялата капиталова общественост, която има за България, " с помощта на ГЕРБ и с решителната роля на Движение за права и свободи ".

Ние би трябвало да оставим настрани политическите разногласия и да намерим метод да излезем от това положение на нещата. Това може да стане единствено при излъчването на едно самоуверено и волево държавно управление, което в действителност има волята, потенциала да приложи поредна стратегия за изчистване на българските институции, сподели Иванов.

Демократична България ще даде своя принос в това изпитание, само че желаеме да забележим волево държавно управление като стратегия и състав, което в действителност може да прекъсне това корупционно заболяване, уточни Иванов и добави, че това държавно управление в действителност би трябвало да може да остави ГЕРБ и Движение за права и свободи встрани от властта, тъй като без това, по думите му, ще бъде инфектиран и идващият цикъл на практикуване на власт със същия микроб на тежката корупция.
Иванов съобщи, че в това време Движение за права и свободи се снима с Делян Пеевски. Вие водите война с бъдещето на България. Това, с изключение на, че е обречено, е извънредно рисково, уточни Иванов, обръщайки се към сътрудниците си от Движение за права и свободи.

" Затова ние ще настояваме Движение за права и свободи да остане настрани от ръководството, най-малко в случай че това ръководство по някакъв метод ще разчита на нашата поддръжка. Без това не можем да почнем да се откъсваме от " корупционната вътрешност ", безапелационен бе Иванов, който добави, че ще упорстват и за правосъдна промяна.

В отговор Мустафа Карадайъ, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, съобщи, че " партията на олигарха и медиен монополист Прокопиев, който посредством медийно Неправителствени организации взе участие във всичките три държавни управления на Борисов, не може да упреква в корупция опозиционна партия като Движение за права и свободи, която не е взела участие във властта през целия този интервал. "

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР