Ще направим всичко възможно всички социални мерки от бюджета да

...
Ще направим всичко възможно всички социални мерки от бюджета да
Коментари Харесай

Балабанов: Ще направим всичко възможно социалните мерки от бюджета да се случат

Ще създадем всичко допустимо всички обществени ограничения от бюджета да се случат в законовия период. Има Такъв Народ ще направи това, което е заречен, с цел да може хората да са спокойни. Това сподели пред публицисти депутатът от " " Станислав Балабанов.

Надявам се бюджетът да мине на първо четене без проблем. Между първо и второ четене могат да бъдат направени спомагателни оферти, добави той.

Той разгласи, че от партията ще създадат предложение първа точка на днешното парламентарно съвещание да е чуване на външния министър в оставка Теодора Генчовска, на което да бъдат разсекретени секретни разговори за започването на договаряния за участие на Република Северна Македония в Европейския съюз. Според Балабанов тези диалози " осветяват " премиера Кирил Петков и го уличаватв. неистина. На предходното съвещание ръководителят на Народното събрание Никола Минчев направи всичко допустимо това да не се случи, съобщи Балабанов.

Ще забележим по какъв начин ще постъпи ръководителят на Народното събрание през днешния ден. Ако още веднъж го саботира, това ще е закононарушение среу националния интерес, сподели още депутатът от Има Такъв Народ.

По думите му, колкото по-бързо държавното управление подаде оставка, толкоз по-добре за българското общество.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР