Ще ми се да има някаква дълбока мисъл… Но оставям

...
Ще ми се да има някаква дълбока мисъл… Но оставям
Коментари Харесай

Любомир Стефанов по Дарик: НС не може да се организира, за да се разпусне

„ Ще ми се да има някаква дълбока мисъл… Но оставям с усещане, че сме изгубени в превода. Българските политици не можаха да обяснят какво вършат и за какво го вършат “, разяснява политологът Любомир Стефанов в „ Кой приказва? “ по Дарик радио.

Той добави, че следим „ долнокачествен водевил “ и изясни, че „ тези позиции явно са на равнище селска предизборна акция “. По думите му не виждаме даже обикновено почитание и отношение, с цел да се „ проходи “.

„ Ако да работи Народно заседание е по-важно от ръководителя, който сякаш е пръв измежду равни, за какво това не се случва? “, попита Любомир Стефанов.

Той изясни, че предлагането за ротация, направено от „ Демократична България„ е „ забавно скимване, което на този стадий няма по какъв начин да се реализира в България “. По думите му българските депутати нямат никакво чувство, че институциите би трябвало да правят работа.

„ Това неизживяно детствосега ни се връща като бумеранг “, изясни той по отношение на ранните години на разделянето и „ експлоадирането “ на демокрацията в България, когато сме имали огромни цели.

„ Енергията просто беше похабена, затрита и неканализирана “ от партиите на смяната, които се втурнаха да тичат на всички направления, изясни Любомир Стефанов.

Относно повдигането на тематиката за промяната системата, той съобщи, че в случай че се стигне до подобен вид, отново няма да има резултат.„ Отново ще има депутати, които би трябвало да гласоподават промени в Конституцията, по тази причина споделям, че това няма по какъв начин да се случи, защото Обикновеното Народно заседание не може да свърши работа.Умножето го по две и си представете какво ще стане във Велико Народно заседание “, разяснява той.

Политоголоът обобощи, че Народното събрание не може да се провежда даже, с цел да се разпусне.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР