Ще купим още камери за скорост, за да се увеличи

...
Ще купим още камери за скорост, за да се увеличи
Коментари Харесай

Георги Георгиев: МВР ще увеличи контрола по пътищата в София, както настояваме

Ще купим още камери за скорост, с цел да се усили контролът по пътищата, съобщи в свй пост във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев. Те ще бъдат дарени на Пътна полиция.

 

" От юли предходната година упорствам за нарастване на екипите и патрулите на Пътна полиция и слагането на стационарни камери за скорост в Сифия ", подсети ръководителят на СОС.

 

" Днес на изключителното съвещание на СОС министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ни увери, че от 9-и юни още 200 служители на реда в 50 патрулни екипа ще управляват придвижването по улиците на София. Това е доста добра вест за всички нас, 2 млн. жители на Столична община.
Ще купим още камери за скорост, които ще дарим на Пътна полиция, с цел да усилят контрола по пътищата ", осведоми той.
" Заедно с сътрудниците ми депутати от ГЕРБ-СДС подготвихме и внесохме законопроект, с който ще се даде цялостен достъп на Пътна полиция до всички камери за ръководство на трафика на всичките 265 български общини, с цел да могат да бъдат глобяват нарушителите ", уточни Георгиев.

 

Ето и цялостния текст на обявата му във Facebook:

 

От юли предходната година упорствам за нарастване на екипите и патрулите на Пътна полиция и слагането на стационарни камери за скорост в Сифия.

 

Днес на изключителното съвещание на СОС министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ни увери, че от 9-и юни още 200 служители на реда в 50 патрулни екипа ще управляват придвижването по улиците на София. Това е доста добра вест за всички нас, 2 млн. жители на Столична община.
Ще купим още камери за скорост, които ще дарим на Пътна полиция, с цел да усилят контрола по пътищата.

 

Заедно с сътрудниците ми депутати от ГЕРБ-СДС подготвихме и внесохме законопроект, с който ще се даде цялостен достъп на Пътна полиция до всички камери за ръководство на трафика на всичките 265 български общини, с цел да могат да бъдат глобяват нарушителите.

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР