Ще има следващи инциденти със самолети във ВВС, тези пилоти

...
Ще има следващи инциденти със самолети във ВВС, тези пилоти
Коментари Харесай

Вдовицата на загинал пилот: Ще има и други инциденти със самолети на ВВС

Ще има последващи произшествия със самолети във Военновъздушни сили, тези водачи нямат подготовка да летят. Ако това е бил първият полет на полковник Пеьо Дончев за тази година, да кажат командващите по кое време е бил предпоследният му полет. Поради липса на запас тези хора не летят, а животът им е изложен на заплаха. Това съобщи в „ оПозиция “ с Горан Благоев Димитрина Попова, брачна половинка на починалия през юни предходната година Валентин Терзиев. Самолетът ми МиГ-29 се разруши по време на обучение във водите на Черно море край Тюленово. За гибелта на Терзиев и разрушилия се МиГ-29 и до през днешния ден няма нито един осъден.
Прочетете още
Виновните заемат същите си постове, издават същите команди, няма смяна в ресурса. Не имам вяра следствието да стигне до истината. За сметка на това президентът Радев чудесно знае, какво се случва и със следствието и с Военновъздушни сили, съобщи Попова.

И до през днешния ден тя няма изясненост, до къде е стигнало следствието за гибелта на брачна половинка й, няма към момента експертиза на черната кутия, а оправданието е - смяна на експертния състав.
Моето мнение е, че следствието се бави съзнателно. Истината за гибелта на Валентин Терзиев може би към този момент е заметена. Има отговорни и те са по цялата верига. Правилата за сигурността на полета са били нарушени още в самото му начало, безапелационна е Попова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР