За мен короната на Царица Роза е едно задължение, отговорност

...
За мен короната на Царица Роза е едно задължение, отговорност
Коментари Харесай

Избраха новата “Царица Роза”, Неделина Неделчева: Винаги съм мечтала за този момент

За мен короната на Царица Роза е едно обвързване, отговорност и образец за младежите да не се отхвърлят и да рискуват. Това сподели победителката в влиятелния конкурс в Казанлък Неделина Неделчева директно откакто стана 56-ата Царица Роза на града. По думите ѝ присъединяване за нея е премеждие, което няма да се повтори, а прекарването е несравнимо. 
Прочетете още
Неделина Неделчева се е занимавала с художествена гимнастика в продължение на 12 години. В момента оказва помощ в залата, а целта ѝ е да се развива и да продължи образованието си. Да стане Царица Роза е било нейна детска фантазия. „ Всяка година гледах състезанието и тайничко се надявах да пристигна и моят миг “, сподели тя.

„ Винаги съм мечтала за този миг, само че няма по какъв начин да кажа, че съм го очаквала “, сподели първата подгласничка на царицата Елена Николаева. Тя уточни, че е горда с всяка една от участничките в състезанието, тъй като всички са посочили своя сексапил.  „ Благодарна съм, че ме избраха за първа подгласничка. За мен целият театър и изборът е прекарване, което не може да се опише, а би трябвало да се изпита от всяко едно красиво момиче в нашия град “, означи Николаева. 

По думите на втората подгласничка Мариам Григорова чувството да си част от състезанието „ Царица Роза “ е незабравимо. „ Това постоянно е била моята детска фантазия. Остава ми благ детски спомен по какъв начин идвах с баба на състезанието, с цел да го гледаме дружно “, описа тя.  

Трите девойки бяха определени всред повече от 20 претендентки по време на обилен театър в Дома на културата „ Арсенал “ в Казанлък. Неделина Неделчева стана притежател и на още две самопризнания – тя стана лице на веригата за козметични артикули „ Christian of Roma ” и на спа комплекс „ King’s Valley Medical & Spa ”. Победителката по традиция печели пътешестване до Япония, а през идната една година става дипломат на Казанлък на изложби и тържища по целия свят. За пръв път тази година носителката на короната в Казанлък има и право на присъединяване в състезанието за хубост “Мис България ”, а измежду премиите от спонсорите на събитието са пътешестване до Дубай и присъединяване в годишната среща на Индийската асоциация за етерични масла в Ню Делхи, написа knews.bg

Изборът на Царица Роза сложи началото на програмата на 121-я Празник на розата в Казанлък. Официалното коронясване ще бъде на 31 май на площад „ Севтополис “, а празникът ще продължи до 2 юни. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР